Appeltoetjes

appeltoetjes
Wie mij een beetje kent, weet dat ik geen superprofessionele, strak geregisseerde kookvideo’s in een high-tec keuken maak.

Ik ben gewoon mezelf, in vlogstijl, in mijn eigen vertrouwde keuken en loop ook wel eens tegen dingen aan… maar ik probeer met creativiteit een oplossing te vinden voor een ‘probleem’. Dit keer: de gezonde toetjes zijn op! Ik moet dus echt aan de bak. Klik hier voor de video. 
 
Appeltoetjes
 
Benodigdheden voor 20 appeltoetjes
 
5 vellen filodeeg
4 appels
2 bananen
2 kl kaneelpoeder
2 kl vanille-aroma
20 muffinvormpjes
 
Verwarm de oven op 200 graden. Laat het filodeeg ontdooien terwijl je de volgende bereiding klaarmaakt: Snijd de appels in kleine stukjes, voeg er 2 kl vanille-aroma en 2 kl kaneel aan toe. Plet de bananen en meng het onder de appels.
Snijd de vellen deeg in vieren en verdeel over de muffinvormpjes. Schep het appelmengsel in de vormpjes en vouw de bovenkant dicht. Bak ze gedurende 10 minuten in de overn. (Tip: om ze gemakkelijk uit de vormpjes te krijgen, spuit ze vooraf in met bakspray)

appeltaartje

Reacties (2)

  • Placerat dolor, lacus euismod amet vitae ac, sodales libero amet viverra leo sagittis et. Vel augue sem elit tristique tempor, nullam lectus, ullamcorper tellus lobortis a risus, feugiat felis vel aliquam quam nullam adipiscing. Erat tincidunt dis quis mi ut, vestibulum odio purus

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aeneanommodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Made with love by I-Von. All rights Reserved.